VÄLKOMMEN TILL JURODAY!

Hej!

Vad roligt att ni kommit till vår hemsida!

​​Juroday är den Affärsjuridiska Föreningens årliga arbetsmarknadsdag vid Linköpings Univeristet. De affärsjurdiska programmen består av närmre 300 studenter på kandidatnivå och drygt 100 på masternivå, varav de flesta besöker mässan och tar del av de olika eventen som hålls. Det kommer även bjudas in juridikstuderande från Karlstads och Örebros Universitet. Det främsta målet med Juroday är att sammanföra företag och studenter, vilket innebär att ni som företag står inför ett utmärkt tillfälle att marknadsföra er bland hundratals ambitiösa studerande med både juridisk och ekonomisk kompetens. Juroday erbjuder er även möjligheten att presentera eventuella traineeprogram, stipendium eller examensarbete för studenter.


I samband med mässan kommer ett antal inspirationsföreläsningar att hållas. Det finns även möjlighet för ert företag att erbjuda studenter individuell CV-granskning, tips inför framtida intervjuer eller någon annan workshop. 

Med anledning av rådande pandemi kommer Juroday 2021 anordnads digital. I samband med mässan kommer även ni som företag erbjudas möjligheten att spela in ett företagsavsnitt. Se nedan för mer information. 

Kontakta oss om ni är intresserade av Juroday eller har en fråga. Vi hjälper er gärna!

Företagsavsnitt

Få ut maximalt värde av era kommande arbetsmarknadsdagar genom att erbjuda studenter ett modernt och personligt sätt att lära känna ert företag på djupet nu när det inte längre går att träffas fysiskt i samma utsträckning genom att skapa ett företagsavsnitt i podformat för att dela med studenterna! 

 På Jobcast hjälper vi företag att attrahera de bästa talangerna i ett alldeles nytt ljudformat. Våra 15-20 min långa företagsavsnitt bygger på intervjuer med tre av era medarbetare - resultatet är ett personligt, autentiskt och engagerande samtal. Välj antingen att fylla avsnittet med berättelser kopplat till ert företagets historia, vision, kultur etc eller grotta ned er i ett mer specifikt område som exempelvis ert traineeprogram. Företagsavsnittet kan såklart delas med er målgrupp både innan, under och efter kommande mässor men kan också användas i ert dagliga employer branding och rekryteringsarbete. 

 

Affärsjuridiska föreningen
Kårallen
Linköpings universitet
581 83 Linköping